Fairtrade Shopping Ladies

Een Fairtrade cadeau-artikel bij De Stijlacademie!

Wij waren meteen verliefd bij het zien van deze geweldig leuke Shopping Ladies beeldjes. Leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven. Je steunt hiermee de talenten van vrouwen en de fairtrade handel in India.

Deze 3D metalen ‘shopping ladies’ beelden zijn handgemaakt uit oude oliedrums.
Prijs per stuk: € 21,95 inclusief btw
Verzendkosten: € 6,95
Bestellen kan via info@destijlacademie.nl

 

De Stijlacademie steunt vrouwen in India

In India wonen 1,2 miljard mensen, waarvan 25% onder de armoedegrens leeft. Dat zijn 300 miljoen mensen die in armoede leven! De Stijlacademie draagt haar steentje bij door de verkoop van aantrekkelijke Fairtrade producten. De levensstandaard van de producenten wordt verhoogd en hun toekomstbeeld wordt positiever.

Wij vinden dat alle vrouwen over de hele wereld de mogelijkheid moeten hebben om zichzelf te ontwikkelen, in vrijheid te leven en te doen waar hun talenten liggen. Zo worden we de beste versie van onszelf en het gelukkigst. Iedereen verdient het om financieel onafhankelijk te zijn en voldoening in je werk te hebben, waar ter wereld je ook woont.

 

fairtrade artikelen IndiaZo werkt Sharda bij een producent in New Delhi, India. Samen met haar collega’s maakt zij deze producten met de hand, ze zijn gemaakt van oude oliedrums.

Het bedrijf waar zij werkt inspireert vrouwen uit achtergestelde gebieden om hun artistieke talenten te benutten. Alle medewerkers krijgen gelijke rechten binnen het bedrijf en er wordt geen gebruik gemaakt van kinderarbeid. 

Sharda is één van de vrouwen die werken aan dit project. Deze baan geeft haar voldoening en zorgt voor een vast inkomen voor haar en haar familie. 

De Stijlacademie helpt vrouwen in India en hun families graag met het verkopen van deze producten zodat zij een beter leven hebben en zelfstandig en onafhankelijk kunnen zijn.

 

Wij hopen dat jij onze metalen vriendinnen net zo leuk vindt als wij. Leuk om cadeau te geven aan een fashionista en natuurlijk aan iedereen die fairtrade producten en vrouwen in India een warm hart toedraagt!

 

 

Dank je wel voor je aankoop, namens Marijke & Irma van De Stijlacademie en alle vrouwen uit India!