Masterclass “De kracht van kleur” / kleurpsychologie

Ontdek de kracht van kleur!

Alles in de wereld heeft een kleur of het nu natuurlijk is of door mensen gecreëerd. Kleur roept een bepaalde emotionele reactie op; het is ook de krachtigste vorm van communicatie. Kleur heeft namelijk een grote invloed op ons brein en op het gedrag van mensen. In deze workshop ontdek je het psychologische effect van kleur op jou.

Elke tint van iedere kleur heeft een eigen uitwerking en veroorzaakt een emotionele reactie. Het vermogen om onmiddellijk op kleur te reageren is diep vastgelegd in ons brein.

de kracht van kleur / kleurpsychologie

Het effect van kleur op jou

Mensen ervaren kleur op een diep psychologisch niveau. Soms zijn we ons bewust van onze reacties maar reageren we onbewust op het effect van kleur. Deze masterclass gaat over wat kleuren communiceren en welke betekenissen gelinkt worden aan bepaalde kleuren. Deze betekenissen hebben effect op ons denken en onze acties.

Wanneer je een bepaalde kleur heel graag draagt of ziet, zegt dat iets over jou. Draag je een bepaalde kleur te veel of is er een overvloed van deze kleur in je omgeving dan kun je uit balans raken.

Door een complementaire kleur te dragen (bijvoorbeeld groen, de tegenhanger van een rood) breng je de balans terug in je leven.

workshop kleurpsychologie de kracht van kleur

Wat gaan we doen?

In deze boeiende masterclass ervaar je hoe kleuren je dagelijks beïnvloeden, ontdek je alles over de verschillende kleuren en leer je kleur te interpreteren. Wanneer je bepaalde kleuren doelgericht gaat dragen of gebruiken in je omgeving ervaar je een positief effect op je welzijn.

De masterclasses zijn los te volgen (2 kleuren) of schrijf je meteen in voor 5 masterclasses tegen een interessant tarief (10 kleuren).

middag / 13.00 uur – 16.00 uur

Datum: volgt.
Kleuren: oranje en blauw

Datum: volgt.
Kleuren: roze en zwart/grijs/wit

Datum: volgt.
Kleuren: turquoise / bruin

Datum: volgt.
Kleuren: rood en groen

Datum: volgt.
Kleuren: geel en paars

Locatie: De Stijlacademie / Trondheim 11-15 / 2993 LE Barendrecht (gratis parkeren)
Maximaal aantal deelnemers: 6 (de masterclass gaat door bij minimaal 4 deelnemers)
Prijs per losse masterclass: € 69,- inclusief btw en koffie, thee en wat lekkers
Prijs per 5 masterclasses: € 297,- inclusief btw en koffie, thee en wat lekkers

Schrijf je snel in voor deze boeiende masterclass(es)!

Inschrijven Masterclass

We kijken ernaar uit je binnenkort te begroeten in deze masterclass(es)!