Overzicht workshops

Breid je kennis uit met onze workshops!

We willen graag zoveel mogelijk kennis met jou delen zodat jij nog succesvoller wordt als kleurconsulente, kledingstylist of imagostylist. Daarom organiseren wij regelmatig workshops voor cursisten die bij ons een opleiding hebben gevolgd.

Heb je je opleiding niet bij De Stijlacademie gevolgd maar heb je wel interesse in de workshops? Dan ben je ook van harte welkom!

 

Stijl academie homepage 241x214

 

Minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers per workshop.

Alle workshops van De Stijlacademie worden 2 x per jaar georganiseerd.


Workshop Netwerkvaardigheden

  • Ontspannen en effectief netwerken
  • Contact leggen en verbinding maken
  • Speeddaten
  • Je elevator pitch

Je bent niet de enige stylist die het moeilijk vindt om te gaan netwerken. Wil jij leren hoe je effectief én ontspannen netwerkt? Dan is deze workshop Netwerkvaardigheden iets voor jou! Het is soms een drempel om naar netwerkbijeenkomsten te gaan. Het is best spannend om in een groepje in te breken. Inmiddels is onze trainster al jarenlang een ervaren netwerker en draagt haar kennis, ervaringen en vaardigheden graag over aan jou!

Halve lesdag: 13.00 tot 17.00 uur
Datum: donderdag 22 februari 2018

netwerkvaardigheden bij de Stijlacademie

 

 

Personal shoppen

 De voorbereiding
 Shoppen met je klant
 Praktijk

Ben je kleur- en stijladviseur en zou je graag personal shoppen met je klanten? Met deze training ben je goed voorbereid. Deze dag nemen wij alle stappen uitgebreid door en sluiten af met een praktijkoefening. Personal shoppen kent dan voor jou geen geheimen meer.

1 lesdag: 10.00 – 17.00 uur
Datum: volgt / of op verzoek

personal shoppen

 

Workshop workshops geven

Werkvormen
Interacties
Korte kleurenanalyse
Stijladvies

Hoe ga je je verworven kennis overbrengen in een grote groep? Welke werkvormen kun je inzetten en wat ga je vertellen. In deze workshop leer je een interessante workshop neer te zetten met inhoud waar iedereen wat aan heeft.

1 lesdag / 10.00 – 17.00 uur
Datum:  datum volgt / of op verzoek

Workshops bij De Stijlacademie

 

Workshop Accessoires

 De uitgebreide checklistmet alle aandachtspunten voor het kopen van sieraden
 Oefenen van 7 sjaalknooptechnieken
Je optimale glansniveau
Bepaal de optimale hoeveelheid accessoires
• Beauty bundles met riemen, tassen en nog veel meer

In deze workshop leer je 7 shawlknooptechnieken. In een persoonlijke glansanalyse bepalen we je optimale glansniveau. Ontvang de meest uitgebreide checklist voor het aankopen van een sieraad. Leer mooie beauty-bundles te maken. Accessoires hebben voor jou geen geheimen meer na deze workshop.

1 dag / 10.00 – 17.00 uur
Datum: zaterdag 3 maart 2018
Aantal aanmeldingen: 5

Shawls knopen

 

Mini Class Financiële Administratie

  • Template boekhoudprogramma
  • Template facturen

Hoe zorg je er als startende ondernemer/stylist voor dat je inzicht en controle houdt over je inkomsten en uitgaven? Dat je in één oogopslag ziet wat je verdient hebt, wat je kosten zijn en wat je aan btw moet afdragen (of terug krijgt..)? Bij De Stijlacademie hebben we daar de Mini Class Financiële Administratie voor. Exclusief voor stylistes (van de Stijlacademie of elders) die zonder hoge kosten én op een eenvoudige manier willen leren boekhouden! Bekijk hier de ervaring van een deelneemster.

2 lesuren: 10.00  – 12.00 uur
Datum: datum volgt / of op verzoek

workshop financiele administratie voor stylistes

 

 

 

 

 


En nu klanten!

• Kies je doelgroep
 Jouw elevator-pitch
 Mailinglijst opbouwen
 Social Media
 Netwerken

Je bent net gestart maar hoe trek je nu klanten aan? Hoe laat je iedereen weten dat jij de oplossing hebt voor hun probleem? Wie is jouw doelgroep en waar zitten ze? Hoe werkt netwerken? In deze workshop behandelen we onderwerpen die gaan over ondernemerschap en klanten aantrekken. Heb je zelf een specifiek onderwerp wat je uitgelicht wilt zien dan kun je dat voorafgaand aan de workshop kenbaar maken. Lees hier meer over deze dag.

1 lesdag:  10.00 – 17.00 uur
Datum: volgt / of op verzoek

Kledingadvies opleiding kleurenanalyse

 

 

Wervende website & nieuwsbrieven

• Wervende teksten schrijven
• Teksten optimaliseren
• Opzetten Mailchimp nieuwsbrief
• Mailinglijst opbouwen

Stel je het opzetten en schrijven van nieuwsbrieven steeds uit? Wil je klanten via je site? En heb je geen idee hoe je goede teksten voor je website schrijft? Of misschien heb je helemaal nog geen website! Deze workshop is speciaal ontworpen voor stylistes die o.a. meer inzicht willen krijgen in het schrijven van wervende teksten voor hun website en nieuwsbrieven. Ook leer je de beginselen van het opzetten van een aantrekkelijke nieuwsbrief. Lees hier meer over deze dag.

Nieuwsbrief  10.00  – 12.30 uur
WordPress  13.30 – 17.00 uur
Datum: datum  volgt / of op verzoek

Wervende teksten en nieuwsbrieven

 

Mannenzaken

 Figuuranalyse
• Stijladvies
Pasvorm van een pak

Ben jij kleding-of imagostylist en wil jij je richten op de mannelijke klant? Het kleden van een man vereist andere vaardigheden dan voor vrouwen. Leer alles over de pasvorm van een colbert, de styling van een pak en de kledingstijlen voor de man in deze workshop.

1 lesdag : 10.00 – 17.00 uur
Datum: volgt / of op verzoek

Confident young man doing his cufflinks up and looking at the camera, isolated on grey - copyspace

 

Opfrisdag

 Kleurenanalyse
 Stijladvies

Ben je kleuradviseur of kledingstylist en vraag je je af of jouw kennis nog actueel is? Deze dag is bedoeld om je kennis op te frissen en ervaringen met elkaar te delen. De stappen van het uitvoeren van een kleuranalyse en een stijladvies worden in grote lijnen doorgenomen. De uitgebreide sortering van verkoopmaterialen wordt opgefrist. Heb je zelf een specifiek onderwerp wat je uitgelicht wilt zien dan kun je dat voorafgaand aan de workshop kenbaar maken. Ook interessant voor stylistes die elders een opleiding Kleur en Stijl hebben gevolgd en willen werken met onze make-up en kleurenwaaiers.

1 lesdag: 10.00 – 17.00 uur
Datum: datum volgt

Kledingadvies kleurenanalyse workshops

 

Zichtbaar met zelfvertrouwen

  • Hoe je met een vision board je zaken helder krijgt.
  • Op welke unieke manier jij je zichtbaarheid vergroot.
  • Hoe het zit met de energie van zelftwijfel en zelfvertrouwen.
  • Hoe je switcht van onzekerheid naar zekerheid.

Als je onderneemt moet je zichtbaar zijn. Op social media of voor een camera. Soms door een blog of vlog te maken of simpelweg tijdens een netwerkbijeenkomst. Vind jij het ook regelmatig lastig om echt zichtbaar te zijn? Om trots te vertellen wat je doet met niet te veel en niet te weinig woorden. Om echt de ruimte te nemen voor jezelf en je doelen? Dan is deze workshop iets voor jou. We gaan namelijk een vision board maken op een hele speciale manier. Hierdoor leer je meer over jezelf en ga je naar huis met een bord dat je zal helpen om jezelf echt de ruimte te geven en meer te durven en meer te doen.  Lees hier meer over deze dag.

1 lesdag: 10.00 – 17.00 uur
Datum: zaterdag 18 mei 2018

Maak een Focusbord voor je Business 1

 

Tarieven

Onze workshops zijn compleet verzorgd met hapjes, koffie en thee. Volg je een hele dag een workshop dan is dit inclusief lunch.

Halve dag:
VIP leden + consultants van De Stijlacademie: € 137,- exclusief BTW
Niet leden: € 167,- exclusief BTW.

Hele dag:
VIP leden + consultants van De Stijlacademie:  € 247,- exclusief BTW
Niet leden: € 267,- exclusief BTW

Uitgezonderd: Mini Class Financiële Administratie.
2 uur / € 75,- exclusief BTW

 

Vermeld bij je aanmelding of je wel of geen VIP lid bent.

 

Aanmelden voor een workshop

 

Of neem contact met ons op!

 

Alle workshops worden gegeven in onze kleurrijke en stijlvolle locatie in Barendrecht (Zuid Holland). Vlakbij de snelweg A29 bij Rotterdam en de Randstad.

workshop kleur en stijl in Barendrecht Zuid Holland bij Rotterdam